Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇOMÜ REKTÖRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı ziyaret etti.

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇOMÜ REKTÖRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
03 Kasım 2022 - 11:24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Üniversitemiz Odamızın en önemli paydaşları arasında yer alıyor. İlimiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğinde beraber projeler üretiyor ve işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat ve ekibine bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının temsilcisidir. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”  dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum