Reklam

ÇTSO YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE BAROSUNU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

ÇTSO YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE BAROSUNU ZİYARET ETTİ
03 Kasım 2022 - 11:20
Çanakkale Barosunda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Baro Başkanımız Hande Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Baromuzla yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Baro Başkanımız Hande Keskin ve yeni Yönetimine çalışmalarında başarılar diledik.” dedi.
Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Her zaman işbirliği içinde çalıştığımız kurumlar arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ben de yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum