Reklam

ÇTSO, TOBB MEYBEM İŞBİRLİĞİNDE MOTORLU KARA TAŞITLARI SINAVI YAPTI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu Seviye 5 sınavı yaptı.

ÇTSO, TOBB MEYBEM İŞBİRLİĞİNDE MOTORLU KARA TAŞITLARI SINAVI YAPTI
27 Temmuz 2020 - 12:18
Çanakkale Peugeot Başaran Otomotiv’de 25-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen sınavlar toplam 17 aday katıldı.Covid-19 salgın tedbirlerinin uygulandığı Mesleki Yeterlilik Sınavlarında öncelikli olarak sosyal mesafe kuralları uygulanarak, adayların maske kontrolü yapıldı ve ateş ölçümleri gerçekleştirildi.
Mesleki Yeterlilik sınavları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız organizasyonunda ve TOBB MEYBEM işbirliğinde gerçekleştirilen Mesleki Yeterlilik Sınavlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yıl Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından Mart ayından itibaren Covid-19 tedbirleri kapsamında durdurulan ve Haziran ayı içinde yapılmasına yeniden izin verilen sınavlarla ilgili olarak Odamız bu dönemde talep toplamaya devam ederek sınav takvimi oluşturdu.” dedi.
“SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SINAVLARI YAPACAĞIZ”
Genel Sekreter Sandal açıklamasının devamında; “En çok başvuru aldığımız mesleklerin başında Emlak Danışmanlığı geliyor. TOBB MEYBEM işbirliğinde gerçekleştireceğimiz bu sınavı çok yakın bir tarihte Odamızın hizmet binasında gerçekleştireceğiz.” İfadelerine yer verdi.   
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum