Reklam

ÇTSO, RTÜK ÜST KURUL ÜYESİ MEHMET DANİŞ'İ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çanakkale Milletvekillerine gerçekleştirdiği ziyaretin akabinde, Çanakkale Eski Dönem Milletvekillerimizden RTÜK Üst Kurul Üyesi Mehmet Daniş’e ziyarette bulundu.

ÇTSO, RTÜK ÜST KURUL ÜYESİ MEHMET DANİŞ'İ ZİYARET ETTİ
15 Temmuz 2023 - 11:48
Mehmet Daniş’in RTÜK’teki makamında gerçekleşen görüşmede; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Berkin Karaca, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Aydeğer, Meclis Katip Üye Saniye Öfekler Elmas, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu görüşmede, ÇTSO’nun Çanakkale için gerçekleştirdiği faaliyetleri aktardı. Semizoğlu, RTÜK Üst Kurul Üyesi Mehmet Daniş’e bugüne kadar Çanakkale için gerçekleştirdiği başarılı girişimler ve çalışmaları için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum