Reklam

ÇTSO İLE RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALADI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

ÇTSO İLE RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALADI
28 Ekim 2023 - 11:01
Gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Uzman Berkay Geçer hazır bulundu.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Artan, Sayman Üye Alpaslan Razıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çemberci, Hamza Tüylüoğlu, Ramazan Aydoğan, Mehmet Üzümcü, Meclis Katip Üyesi Yaşar Bilgin ile birlikte Genel Sekreter Gafur Karali ve Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz ev sahipliği yaptı.
Ziyaret ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; Rize Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı olan 2015 yılında Odamızı ziyaret etmişlerdi. Biz de Cumhuriyetimizin 100. Yılında ziyaret ederek anlamlı bir hatıra bırakmak istedik. İmzalamış olduğumuz Kardeş Oda Protokolü ile de zaten iki oda arasında var olan işbirliğimizi daha da güçlendirerek ticaret fırsatları oluşturmak, iki oda üyeleri arasındaki iletişimi artırmak istiyoruz. Protokolümüzün bu amacımıza hizmet edeceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Güzel ev sahiplikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum