Reklam

"ÇANAKKALE'DEN CUMHURİYETE: HİKAYELERİYLE ATATÜRK FOTOĞRAFLARI"

Çanakkale Belediyesinin Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri programında yer alan “Çanakkale'den Cumhuriyete: Hikayeleriyle Atatürk Fotoğrafları” Sergisinin açılış töreni 27 Ekim 2023 Cuma günü Çanakkale Belediyesi Troia Sergi Salonunda gerçekleşti.

"ÇANAKKALE'DEN CUMHURİYETE: HİKAYELERİYLE ATATÜRK FOTOĞRAFLARI"
28 Ekim 2023 - 10:58
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Koleji ortaklığıyla hazırlanan serginin açılış törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları M. İrfan Mutluay ve Z. Özleyiş Çetin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Borlat, Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Karakaş başta olmak üzere, akademisyenler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmaları ile başlayan tören, davetlilerin sergilenen eserleri gezerek bilgi alması ile devam etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1905-1938 yılları arasına ait toplamda 100 fotoğrafı ve hikayelerinin yer aldığı sergide, anlatımları da Çanakkale Koleji Tarih Öğretmeni Atilla Akarcalı ve kolej öğrencileri gerçekleştirdi.
Sergi, 29 Ekim 2023 Pazar gününe kadar Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Troia Sergi Salonunda ziyarete açık kalacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum