Reklam

ÇİBAL Hentbol Şampiyonu

ÇİBAL Hentbol Şampiyonu
11 Ocak 2013 - 18:30

Çanakkale Liselerarası Gençler Hentbol Turnuvası’nda Çan Kapalı Spor Salonu’ndaki final maçında Çan Anadolu Lisesi’ni 10-8 yenen Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi birinci oldu.

İkinci oln Çan Anadolu Lisesi’nin ardından Çanakkale Özel Anadolu Lisesi üçüncü, Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi de dördüncü oldu. Üçüncülük –dördüncülük maçında Çanakkale Özel Anadolu Lisesi, Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi’ni 20-15 yendi.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi’nin kadrosunda şu isimler yer aldı: K. Serhat Karsu, Ulaşcan Tarhan, Hakan Baygün, Sercan Kostak, Serdar Özyurt, S. Mert Yaşar, Turhan Uçar,  Burak Durgut, Emirhan Yavuz, Serkan Erol, Remzi Uçar, Bedri Doğru ve İlkay Demir.

Çan Anadolu Lisesi Takımı ise şu öğrencilerden oluştu: Özgür Davulcu, Ahmet Burak Bayındır, Hüseyin Ölmez, Enes Uysal, Furkan Dayan, Tevfikcan Nişan, Atılay Üstün, Anıl Korkmaz, Emre Çelikel, İsmail Umut Bulut, Kadir Burucu, Muhammet Sağdıç, Mustafa Türkan ve Çağlar Yenal.

Hakemler Zeki Ölçen ile Ümit Özil’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 7-4 ÇİBAL’nin üstünlüğü ile bitti. İkinci yarısı çok çekişmeli geçen karşılaşmada ÇİBAL, ÇAL’ni 10-8 yenerek 5 takımın yarıştığı turnuvada şampiyon olduğu ve grup maçlarında Çanakkale’yi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyonu tayin edecek maçı izleyen her iki okulun öğrencileri de takımlarını yoğun bir tezahüratla desteklediler.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Öğrencileri takım oyuncularıyla birlikte bir sevinç yumağı oluşturdular.

Karşılaşmanın bitiminde madalya ve kupa töreni gerçekleştirildi. Dördüncü Endüstrü Meslek Lisesi’ne Çan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Erhan Gerçek, Üçüncü Çanakkale Özel Anadolu Lisesi’ne Dr. Firuz Erdil, ikinci Çan Anadolu Lisesi’ne Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve birinci Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi’ne de Çanakkale Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nuammer Uslu madalya ve kupalarını verdiler.

Haberin Videosunu www.canhabertv.comadresinden izleyebilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum