Reklam

CHP HEYETİNDEN STK'LARA ZİYARET

CHP Genel Merkezi tarafından 81 ilde milletvekilleri görevlendirildi ve vekiller illerde aday adayları ile mülakatlara başladılar. Aday adayları ile mülakatların dışında, kentteki STK’lar ile de görüşmeler gerçekleştiriliyor.

 CHP HEYETİNDEN STK'LARA ZİYARET
09 Aralık 2023 - 12:39
Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaklaşan yerel seçimler için birçok aday adayı bulunuyor. CHP Genel Merkezi tarafından ise CHP PM Üyesi Bedirhan Berk Doğru ve CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Çanakkale için görevlendirildi. Bir gün önce CHP İl Başkanlığında, şehirdeki aday adayları ile mülakatlar gerçekleştirildi. Sonrasında ise kentteki STK’lar ile temaslarda bulunuldu.
Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’da ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarete CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ve CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da katıldı.
Ziyaret ile ilgili Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sayın Zeynel Emre, Parti Meclis Üyesi Sayın Bedirhan Berk Doğru, Çanakkale İl Başkanı Sayın Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı Sayın İbrahim Can Ergun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizi ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Çanakkale yerelinde esnaf ve sanatkarlarımızın beklentileri, talepleri, görüş ve önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum