Reklam

CHP 6 ŞUBAT'I ANDI

CHP Çanakkale örgütü, 6 Şubat’ın yıldönümünde büyük felakette yaşamını yitirenleri sabaha karşı 04:17’de saygı duruşu ile andı.

CHP 6 ŞUBAT'I ANDI
06 Şubat 2024 - 11:10
CHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 6 Şubat’ı anma programı düzenlendi. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinde yaşamını yitirenler, felaketin yıldönümünde CHP İl Binası önünde anıldı. Anma programına, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı. 6 Şubat’ı anma programı, saat 04:17’de yapılan saygı duruşu ile gerçekleşti. 
Anma programı kapsamında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek; “81 ilimizin İl ve İlçe Başkanlıklarında, tam bir yıl önce deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için eş zamanlı olarak saygı duruşunda bulunduk. Bundan sonra aynı acıları yaşamamak için hepimiz el ele vermeliyiz. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ruhu şad, mekanları cennet olsun” dedi. 
CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun; “Tam 1 yıl önce yaşadığımız derin acıyı unutmuyoruz, unutturmayacağız. 81 il ve ilçe başkanlıklarımızda hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saat 04:17 de saygı duruşunda bulunduk. Hepsine rahmet diliyorum. Ruhları Şad Olsun” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum