Reklam

Çanspor'un Kız Voleybolcuları Harika

Çanspor'un Kız Voleybolcuları Harika
04 Nisan 2013 - 15:29

Çanakkale Kulüplerarası Küçük Kızlar kategorisinde Çanakkale Belediyespor'u evinde ağırlayan kızlarımız 25-15, 25-20 ve 25-22'lik setlerle 3-0 gibi net bir sporla galip geldiler.

Çanspor Küçük Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmaya Kardelen Beceren (kaptan), Müesser Yıldız, Rabia Aysel, Sevilay Türkan, Sümeyra Taşkın ve Melike Uğurlu ilk altılısıyla başladı. Yedek oyuncular Sude Damar, Hatice Eren Kırmış, Sevilay Başyiğit, Elifsu Özkan, maçın çeşitli setlerinde süre aldılar.

Çanspor'un Yıldız Kızları da yine Çanakkale Belediyespor'u 3-2 yenme başarısını gösterdi. İlk dört sette durum 2-2 olunca final setini 15-10 kazanan Yıldız Kızlarımız maçı da 3-2 kazandı.

Yıldız Kızlar sahaya Sevilay Türkan, Kardelen Beceren, Rabia Aysel, Melike Uğurlu, Çisem Bulut, İrem Beceren ilk altılısıyla çıktı. Daha sonra yedek oyuncular Gaye Çetin, Sude Damar, Hatice Eren Kırmış da oyunun çeşitli setlerinde süre aldılar. Statü gereği Yıldız Kızlar takımında da yer alabilen Küçük Kızların iki maç oynayarak büyük bir performans sergilemeleri takdirle karşılandı.

Çanspor Voleybol Takımı taraftarları her iki maç boyunca takımlarını coşkulu bir tezahüratla desteklediler.

Çanspor Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Voleybol takımlarını Halil İbrahim Kırmış ve İlhan Koyuncu çalıştırıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum