Reklam

Başarılı Badmintoncular Başkan Kuzu'yu Ziyaret Etti

Başarılı Badmintoncular Başkan Kuzu'yu Ziyaret Etti
04 Nisan 2013 - 15:14

Okul Müdürü Doğan ile Beden Eğitimi Öğretmeni Dinç'in takım ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette Başkan Kuzu başarılı sporculara hitaben yaptığı konuşmada “Çan'da böyle başarıların yakalanması yerel yönetici olarak bizi mutlu ediyor. Okul takımlarımızın voleybol, kız futbol, erkek futbol takımlarının yanı sıra sizin de bu başarınız Çan için övünülecek bir şey. Çanakkale ölçeğinde Çan önde, sonrasında da bölgede Çanakkale'yi ve Çan'ı temsil ediyor olmanız bizim için sevindirici arkadaşlar. İnşallah orada da başarılı olursunuz, Çanakkale'nin, Çan'ın adını duyurursunuz. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Yücel Doğan da eğitime ve spora yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kuzu'ya teşekkür ederken, esnafların da katkılarının önemli olduğunu vurguladı. Müdür Doğan “Spora ve okullarımıza karşı duyarlı davranışlarından ve katkılarından dolayı esnaflarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Kız takımı kaptanı Elif Akın da ziyarette söz alarak, “Ben burada bütün takım arkadaşlarım adına sizin spora ve eğitime yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca Okul Müdürümüze, yöneticilerimize ve hocamıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çan Ticaret Meslek Lisesi kız badminton takımı oyuncuları bölge maçlarında başarı sözü verdiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum