Reklam

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILINDA FENER ALAYI COŞKUSU

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda Fener Alayı düzenlendi.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILINDA FENER ALAYI COŞKUSU
19 Mart 2024 - 10:51
Fener Alayına; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Muharrem Kurt, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum ve kuruş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet meydanından başlayan Cumhuriyet Bulvarı, İnönü Caddesi ve Kayserili Ahmet Paşa Caddesi boyunca devam eden Fener Alayı Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı bandosu tarafından çalınan marşlar eşliğinde Çanakkale Valiliği önünde son buldu.
Fener Alayının ardından Morobbin parkında Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı bandosu tarafından konser verildi.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı bandosunun konserinin sonrasında Çanakkale Jandarma Eğitim Komutanlığının Komanda Bölüğünün gösterisinin izlenmesiyle Fener Alayı coşkusu son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum