Reklam

ÇANAKKALE İL İNSAN HAKLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından Çanakkale İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE İL İNSAN HAKLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Eylül 2023 - 11:07
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İbrahim Bodur toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem KILIÇ ve kurul üyeleri, adli ve idari yargı mensupları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar ile STK temsilcileri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda Vali İlhami AKTAŞ ve TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem KILIÇ tarafından birer konuşma yapıldı.
Vali İlhami AKTAŞ yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ifade ederek; "Çanakkale İl İnsan Hakları İstişare Toplantısının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, toplantının başarılı ve verimli geçmesini temenni ediyorum.” dedi.
TİHEK tarafından hazırlanan kısa film gösterisinin izlenmesinin ardından istişare bölümüne geçilen Çanakkale İl İnsan Hakları İstişare toplantısı katılımcıların görüş ve önerileriyle sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum