Reklam

BAŞKAN VEKİLİ MUTLUAY, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Avrupa Senin Şehrinden Başlar Projesi’nin katılımcı gençlerini ağırlayarak, proje hakkında bilgiler aldı.

BAŞKAN VEKİLİ MUTLUAY, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
08 Eylül 2023 - 11:06
Gençlerin Birleşmiş Milletlerin sürdürülebilir kalkınmaya yönelik 17 hedefi (Sustainable Development Goals) üzerine dikkatlerini çekmek, bu hedeflere yönelik çalışmalar yürütmelerini hedeflemek üzerine oluşturulan Avrupa Senin Şehrinden Başlar Projesine katılarak, Çanakkale, Fransa (Angers) ve Almanya’da (Osnabrück) çeşitli proje ve çalışmalar gerçekleştiren Çanakkaleli gençleri Başkanlık Makamında ağırlayan Mutluay, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Türk-Alman Gençlik Köprüsü GmbH ve Alman-Fransız Gençlik Ofisi’nin bir projesi olan Avrupa Senin Şehrinden Başlar Projesi kapsamında Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam başlığı altında, Doğa ile Yaşam, Bisiklet ve Rekreasyon temalarında atölye çalışmaları, Sürdürülebilir Şehirler teması çerçevesinde, iklim krizinin sebep ve sonuç ilişkilerini anlayabilecekleri ve karbon ayak izinin nasıl düşürülebileceği konularında atölye çalışmaları gibi pek çok faaliyet yürüten gençler, projeye ilişkin Başkan Vekili Mutluay’a bilgiler sundu. Proje çalışmalarının konuşulduğu ve güncel konulara ilişkin sohbetin gerçekleştiği ziyarete Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit de eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum