Reklam

ÇANAKKALE ADLİYESİNDE KIZILAY SOSYAL MARKET AÇILDI

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı ile Çanakkale Kızılay Başkanlığı arasında imzalanan ikili işbirliği protokolü doğrultusunda, Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde ‘’Sosyal Market’’ açılışı gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE ADLİYESİNDE KIZILAY SOSYAL MARKET AÇILDI
27 Ocak 2023 - 14:37
Çanakkale Adalet Sarayında 26.01.2023 tarihinde saat 14:30’da yapılan Sosyal Market açılış törenine Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Cumhuriyet Savcısı Kürşat ALBAYRAK, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, Çanakkale Kızılay Başkanı Erdoğan MADAK, Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürü Ejder ÖZYAŞAR, Çanakkale Koruma Kurulu üyeleri, Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay gönüllüleri ile adliye personeli katılmışlardır. Sosyal market bünyesinde dağıtımı yapılan giyim ve gıda ürünlerinin temini Çanakkale Kızılay Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.

Sosyal market projesi ile maddi durumu iyi olmayan hükümlü, eski hükümlü ve denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlü ve ailelerinin giyim ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması, özellikle maddi yokluklar nedeniyle suça sürüklenme riskinin azaltılması amaçlanmaktadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum