Reklam

Çan MYO Robot Ekibi'nden Büyük Başarı

Çan MYO Robot Ekibi'nden Büyük Başarı
15 Mart 2013 - 13:26

Uluslararası ve ulusal düzeydeki ülkelerin Fakültelerinin, Meslek Yüksekokullarının ve Liselerinin de katıldığı “ULUSLARARASI 10. ODTÜ ROBOT GÜNLERİ” kapsamında yapılan Robot Yarışmalarında Çan Meslek Yüksekokulu “Elektronik ve Otomasyon Bölümü” öğrencilerinin oluşturduğu “Çan MYO Robot Ekibi” Sumo ve Mini Sumo Robotlarıyla yarışmaya katıldılar

Yapılan yarışmalarda “Çan MYO Robot Ekibi” öğrencileri büyük başarılar elde ederek, ellerindeki kısıtlı imkânlarla, daha kaliteli ve geniş imkânlara sahip olan diğer robot ekip ve toplulukları elemeyi başararak, 90 büyük sumo robot arasından 4.lük ve 350 mini sumo robot arasından 5.lik derecelerini almayı hak etmiştir.

Çan MYO Müdürü Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Özcan Özen yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizin başarısında emeği olan Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanlarına, Ünver Semih Konstrüksiyona, Çan Ziraat Odası'na, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası‘na katkılarından dolayı teşekkür eder, 2-3 MAYIS 2013 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan “ULUSLARARASI 7. MİLLİ EĞİTİM ROBOT ETKİNLİKLERİNDE” yarışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.” dedi.

Biz de Çan Medya Grubu olarak kısıtlı imkanlarına rağmen elde ettikleri başarıdan dolayı “Çan MYO Robot Ekibi” ni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



YORUMLAR

  • 0 Yorum