Reklam

ÇAN KARMA OSB İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve beraberinde teknik ekip Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek Çan Karma Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

ÇAN KARMA OSB İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
14 Eylül 2020 - 15:48
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal, Çan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Durmaz, İmar ve Şehircilik Müdürü Zeliha Soysal Bandırma ve Harita Teknikeri Esra Kurt hazır bulundu.
“ÇAN KARMA OSB’NİN KURULUŞ SÜREÇLERİNDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”
Çan Karma OSB’nin kuruluş çalışmaları hakkında yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Bölgemizin rekabet gücünün artması ve kalıcı istihdamın sağlanması için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan tüm çalışmalarda Oda olarak azami katkıyı vermeye çalışıyoruz. Ezine Gıda İhtisas OSB’den edindiğimiz tecrübelerimizi Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e aktardık. Kendileri de resmi müracaatlarını yaptıklarını bildirdiler. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasıyla Çan ilçemiz çok önemli bir lojistik noktası haline gelecek. Bu durumu ekonomimiz için hep birlikte fırsata çevirmemiz lazım.” İfadelerine yer verdi.
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’de Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çan Karma OSB’nin kuruluş adımlarında en büyük desteği veren sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarda işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum