Reklam

ÇAN'IN KURTULUŞUNUN 101. YILI ÇAN2 TERMİK DESTEĞİYLE KUTLANIYOR

Milli mücadelenin sembollerinden biri olan Çanakkale'nin Çan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü ilçede büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Çan Belediyesi’nin düzenlediği ve Çan2 Termik Santrali’nin destekçilerinden biri olduğu etkinliklerde söyleşiler, turnuvalar, yarışmalar halktan büyük ilgi görüyor.

ÇAN'IN KURTULUŞUNUN 101. YILI ÇAN2 TERMİK DESTEĞİYLE KUTLANIYOR
19 Eylül 2023 - 17:35
Çan2 Termik Santrali, Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü nedeniyle düzenlenen etkinliklere bu yıl da sponsor olarak destekle devam ediyor. Çan Belediyesi tarafından Kurtuluş mücadelesi sırasında Çanakkale'nin tarihi mirası ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük örneklerinden birinin sergilendiği Çan’ın kurtuluşu nedeniyle yapılan etkinliklerde Çan2 Termik, her zaman olduğu gibi en önemli gününde de ilçe halkının yanında olmayı sürdürüyor. Toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket eden Çan2 Termik, Çan halkına spor, eğitim ve kültür sanat alanlarında destek olmaya devam ediyor. Enerji sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal tarihi ve kültürel mirasa büyük önem veren Çan2 Termik, bu misyonun bir parçası olarak toplumun tarih ile bağını koparmamasına önem veriyor.
GENÇLER VE SPORA DESTEĞE DEVAM
Çan halkının davetli olduğu programda söyleşiler, turnuvalar, tiyatro, yarışma, sergi, fuar ve sanatsal etkinlikler her yıl katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Etkinliklere destek olan Çan2 Termik, düzenlenen turnuvalarda çocukları da unutmuyor. Futbol, basketbol, tenis, okçuluk ve bocce turnuvalarının düzenlendiği etkinliklerde turnuva kazananlarına Çan2 Termik tarafından hediyeler takdim ediliyor. Çan 2 Termik Santrali gelecek nesillerin sağlıklı ve dinç olması fikrinden hareketle bölgedeki spor faaliyetlerine de destek vermeye devam ediyor. Çanspor Futbol Takımı ve Çan Voleybol takımının sponsorluğunu üstelenen Çan2 Termik ayrıca, Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’nün de ana sponsoru olarak şehrin gençlerinin gelişimini destekliyor.
ODAŞ Maden Grubu Başkanı Ali Kemal Kazancı, “Çan’ın kurtuluş mücadelesinin 101. yıl dönümünde şehitleri ve bu topraklar için mücadele veren kahramanları anmak amacıyla düzenlenen etkinlikleri desteklemek geçmişimize olan bağlılığımızı unutmamak adına çok önemli. Milli Mücadele döneminin en önemli simgelerinden biri olan Çan, tarihin her döneminde önemini koruyor. Biz de Çan2 Termik olarak gençleri; spor, eğitim ve kültür sanat alanlarında desteklerken Çan’ın gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum