Reklam

ÇAN BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETİNİZDE

Çan Belediyesi, bünyesinde hizmet veren ‘Sağlıklı Yaşam Evi’ hizmetinin kapsamını genişleterek Nadir Pazarbaşı ek binasına taşıyor ve birçok hizmeti tek çatı altında topluyor.

06 Şubat 2021 - 16:08
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İmkanlarımız doğrultusunda Çan Belediyesi Halk Sağlığı Merkezi çatısı altında toplayarak daha kapsamlı ve donanımlı hale dönüştürdük.
Dr.İbrahim UÇKUN Hocamızın mevcut sağlık uygulamalarına ilaveten Aile Danışmanı Gamze ŞAHİN, Psikolog Burcu Yıldırım ERBİL ve Diyetisyen Selin EREN ile birlikte vatandaşlarımızın daha güzel hizmet alabileceği merkez haline getirdik.
SAĞLIK DANIŞMANI DR. İBRAHİM UÇKUN İLE SAĞLIKLI YAŞAM
Sağlık Danışmanı Dr. İbrahim Uçkun’un faaliyetleri;  Sağlık Taraması, Pansuman, Enjeksiyon, Serum, Şeker Ölçümü,  Tansiyon Ölçümü, Biorezonans Tedavisi, Kan Grubu Belirleme, Boy ve Kilo Takibi ile birlikte bireylerin temel sağlık sorunlarına çözüm arıyoruz.
AİLE DANIŞMANLIĞININ FAALİYETLERİ
Aile içi ilişki ve iletişim problemleri, Ebeveyn-çocuk ilişkisi, Kardeşler arasında yaşanan problemler, Çatışma ve uyumsuzluk, Evlilik, ayrılık ve boşanma süreçleri, Aldatma ve aldatılma problemleri gibi konular üzerinde çalışan Aile Danışmanlığında amaç; gerektiğinde çeşitli testler uygulayarak ailenin yaşadığı problemlerin çözümüne destek olmak, aile içi iletişimi düzeltmek, çatışmayı azaltmak ve aileyi fonksiyonel hale getirmektir.
PSİKOLOJİK TEMELLİ SORULARA YAKLAŞIMLARIMIZ
Hem ruhsal hem bedensel bütünlüğü temsil eden sağlıklı bireylerin oluşması adına çocuk, ergen, yetişkin ve yaşlıların problemlerinin altında yatan sorunları bularak terapötik tedavi uygulayacağız.
Gerektiğinde testler yapacak ve ‘danışan’ ile aynı pencereden bakarak ruhsal dayanıklılığın artırılmasını sağlayacağız.
SAĞLIKLI BİREYİN GELİŞİMİNDE DİYETİSYENİN ÖNEMİ
Kilo verme/Kilo alma, Hastalıklarda Beslenme, Hamilelik Dönemi Beslenmesi, Emziklik Dönemi Beslenmesi, Bebek – Çocuk – Adölesan Beslenmesi, Sporcu Beslenme gibi faaliyetlerin yanı sıra bireylerin sağlıklı ve mutlu olmasını arzulayan bizler vatandaşlarımızın sağlıklı beslenme alışkanlığının oluşmasını hedefliyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum