Reklam

Çan Belediyesi Araç Filosuna 2 Adet İtfaiye Aracı Ekledi

Çan Belediyesi Araç Filosuna 2 Adet İtfaiye Aracı Ekledi
26 Mart 2013 - 17:48

Geçtiğimiz günlerde Belediye araç filosuna; son teknoloji ile donatılmış 2 adet yeni itfaiye aracını ekleyen Çan Belediyesi, itfaiye araçlarını; günümüz şartlarına uygun teknolojik özelliklere sahip araçlarla güçlendirdi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Eskileri yenilemek gerekti, günümüz standartlarında, Çanlılara yakışır kalitede hizmet sunmak için Belediye araçlarımızı yenilemek gerekti” diyerek; bu araçlarla birlikte Çan Belediyesi İtfaiyesi'nin güçlendirildiğini ve 24 saat hizmete hazır olarak beklediğini vurguladı. Başkan Kuzu: “İtfaiye araçlarımızın içinde yıllardır hizmet veren eski araçlar vardı, bunlar Çan İtfaiyesi'ne yakışmıyordu. Biz de bu eski araçları Park- Bahçeler Müdürlüğümüzün hizmetine verdik. Bundan sonra bu araçlar şehir temizlik ve sulama hizmetinde kullanılacak. İtfaiyemizde ise 300 litre kapasiteli, dakikada 3000 litresu ve köpük atabilen,18 metrelik merdiven uzunluğuna sahip, bu yeni araçlarımız kullanılacak” dedi.

2 itfaiye aracının da kullanılmaya başlandığını dile getiren Başkan Kuzu “Bu araçları hemşerilerimizin hizmetine sunduk, hayırlı olsun. Ama Cenab-ı Allah çok fazla kullandırmayı nasip etmesin. Yangında felakette kullandırmasın inşallah, daha farklı amaçlarda kullandırsın” temennisinde bulundu.

Belediye yetkililerince; yeni itfaiye araçlarının birinin 300 litretank kapasitesiyle, dakikada 3000 litre su ve köpük, diğerinin ise 200 litre tank kapasitesiyle dakika da 2000 litresu ve köpük atma niteliklerine sahip olduğu bildirildi.17 personelle hizmet veren Çan Belediyesi İtfaiyesi; son teknoloji kullanılarak donatılan bu yeni araçlarla 24 saat Çanlıların hizmetinde hazır bekliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum