Reklam

BÜYÜKLERE HÜRMET KADINLARIMIZDAN GELDİ

Çanakkale Sosyal Politikalar Birimi tarafından düzenlenen sosyal sorumluk projeleri kapsamında AK Kadınlar bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

BÜYÜKLERE HÜRMET KADINLARIMIZDAN GELDİ
08 Temmuz 2021 - 11:49
Gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı  Özlem  Karadayı , AK Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanı  Arzu Bendeş, il ve ilçe kadın kolları  üyeleriyle birlikte mahalle başkanları  katıldı .

AK KADINLARDAN VEFA ÖRNEĞİ
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun  da kademesinde görev aldığı kadın kolları  başkanlığı Çanakkale’nin her noktasında yer alırken ulaşmadık yer çalmadık kapı bırakmıyor. Ziyaret ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında temaslarda bulunan AK Partili kadınlar büyüklerle bir araya gelerek, yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaretler kapsamında Çanakkale Sosyal Politikalar adına birim Başkanı Arzu Bendeş yaptığı basın açıklamasında yaşlılara hürmet edilmesi gerektiğinin altını çizerek; ‘’ K Parti İl Başkanlığımız, Kadın Kolları Başkanlığımız, Mahalle Başkanlarımız İl ve İl Merkezimiz ve İlçelerimizde medeniyet ve kültür değerlerinin nesilden nesile aktarılması konusunda önemli role sahip olan değerli büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirerek sohbet etme imkanı bulduk, hayır dualarını almak nasip oldu. Güler yüzleri ile yaptıkları ev sahipliği için kendilerine çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum