Reklam

ACİL SERVİS STAJINDA YILIN EN BAŞARILI DOKTORU

Acil Tıp Uzmanları Derneğince 2020-2021 “Acil Servis Stajında” yılın en başarılı intörn doktoru seçilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Rabia Işık’a ödülü Rektör Prof. Dr. Sedat Murat tarafından takdim edildi.

ACİL SERVİS STAJINDA YILIN EN BAŞARILI DOKTORU
08 Temmuz 2021 - 11:47
Rektörlük makamında düzenlenen takdim töreninde Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Okhan Akdur, Dr. Öğr. Üyesi Murat Daş, Dr. Öğr. Üyesi Canan Akman ve Dr. Öğr Üyesi Gökhan Akdur hazır bulundular.
Rabia Işık, aldığı ödül ve eğitim süreci ile ilgili şunları söyledi: “Tıp Fakültesinde aldığımız 6 yıllık eğitimin belki de en heyecan duyulan kısmı son yıl olan intern doktorluk. Tüm uygulamaların içinde yer aldığımız, insanların hasta bedenlerine şifa vesilesi olmak, daralmış gönüllere bir ferahlık sağlamak, hekimliğin hakkını verebilmek için durmadan çalıştığımız bu zorlu senede; adeta birer toplum laboratuvarı olan acil serviste aldığımız staj boyunca hayatla ölüm arasındaki ince çizgide bulunup çok fazla tecrübe edindik. Bu mesleğe hem akademik hem de pratik uygulamalar açısından hazırlanmamda en çok katkısı olan Acil stajımda üzerimde emeği olan, beni bu ödüle layık gören, hekimliği hakkıyla yapan, çok kıymetli hocalarıma teşekkür ediyorum.”

Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okhan Akdur ise; böylesi zor ve meşakkatli bir eğitim sürecini başarı ile bitiren, tıbbın en zor ve özverili çalışma alanlarından biri olan Acil Tıp ve Acil Servis stajı öğrencilerinden Rabia Işık’ı göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rabia Işık’ı tebrik ederek bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum