Reklam

BORSADAN MARKALAŞMA VURGUSU

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Çanakkale Şube Başkanı Osman Nuri Tatlı ve başkan yardımcısı Ramazan Eren, Kasım ayında gerçekleşen Borsa organ Seçimleri dolayısıyla Borsa Yönetimini tebrik etmek ve sektörel çalışmalarla ilgili genel istişarelerde bulunmak amacıyla Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

BORSADAN MARKALAŞMA VURGUSU
05 Ocak 2023 - 11:25
Ziyarette Başkan Abdullah Deniz Çanakkale Şube Başkanı Osman Nuri Tatlı ve başkan yardımcısı Ramazan Eren ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Çanakkale’nin ürün çeşitliliği ve gün geçtikçe artan üretim miktarıyla önemli bir tarımsal üretim merkezi olduğunu belirten Çanakkale Şube Başkanı Osman Nuri Tatlı Sendika çalışmalarıyla ilgili Başkan Deniz’e bilgiler vererek gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden söz etti.
Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Başkan Yardımcısı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ramazan Eren ise, seçimler sonrasında Abdullah Deniz Başkanlığındaki Borsa Yönetimiyle birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek Borsa Yönetim Kurulunu hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Çanakkale’deki tarımsal faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, İlimizin ürünlerinin tanıtımı, sektörel kalite, verimlilik, modernizasyon ve bu konudaki kaynakların doğru kullanımı, eğitim ve benzeri hususlarda gerçekleştirilecek ortak proje ve kurumsal işbirlikleriyle, Çanakkale’nin çok daha iyi noktalara gelecek güçte olduğunu belirtti. Başkan Deniz devamla ilimizin kalkınması ve markalaşması adına kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışılmasının önemli olduğunu ifade ederek ortak çalışma alanlarında her konuda fikir alışverişinde bulunmaya hazır olduklarını ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum