Reklam

"BİZ HİÇ SEÇİMDEN SEÇİME GELMEDİK"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da muhtarlar ile buluştu. Muhtarların katıldığı toplantıda, muhtarların görüşleri, talepleri, beklentileri, düşüncüleri dinlendi.

"BİZ HİÇ SEÇİMDEN SEÇİME GELMEDİK"
21 Eylül 2023 - 11:40
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da muhtarlarla görüştü. Biga programında, bir dizi ziyarette ve incelemede bulunan Gider, muhtarlar ile buluşarak, muhtarların düşüncelerini, sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Biz hiç seçimden seçime gelmedik. Sizlerle, birlikte olmak, Biga’da neler yapabileceğimizi sizlerle konuşmak çok keyifli. Burada birbirimize yabancı insanlar değiliz. Ne söylediğimizi çok iyi anlıyoruz. Bugün Biga turumuzda, sizden gelen talepleri, problemleri öğrenelim sonra tartışalım istedik. Yazın sonuna geldik. Köylerde iş yapma sezonu yaz aylarında. Kışın biraz daha rehavet içinde bir dönem geçiyor. Önümüzdeki bahar sizler seçime gireceksiniz. Bu kış diğer kışlardan daha hareketli geçmek zorunda. Ben birçoğunuzu birebir tanıyorum ve seçim probleminizin olmadığını görüyorum.
Hizmetini en iyi ölçebildiğimiz yöneticiler muhtarlar. Onlar hizmetlerini birebir yapıyorlar. Vatandaşın gözünden muhtarı sevip, sevmediği anlaşılıyor. Şunu yaptık, bunu yaptık diyecek değilim. Ben sizden yorumlarınızı ve problemler varsa onları dinlemek istiyorum.

Parke taşı döşemeye devam edeceğiz. Sanıyorum Ekim-Kasım gibi yine parke taşı ihalesi yapılacak. Onun dışındaki problemleri dile getirirseniz vakti daha iyi değerlendirmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum