Reklam

"BİR OY MERAL'E, BİR OY KEMAL'E"

İYİ Parti İl Başkanlığında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, ikinci sırada Cengiz Yalçın, üçüncü sırada Av. Zişan Aydın ve dördüncü sırada Mevlüt İnanç olmak üzere dört kişiden oluşan milletvekili adayları tanıtıldı.

10 Nisan 2023 - 17:01
Konuşmasında dördüncü sıradan aday olan Mevlüt İnanç’ın vefat eden babası için baş sağlığı dileklerini de ekleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Rıdvan Uz “Bizler bu seçimde İYİ Parti olarak bir oy Meral Akşener’e bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz. Hem parlamentoda İYİ Parti’yi birinci parti yapmak adına hem de Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parlamentoda birinci parti olmak hem de onun cumhurbaşkanlığı makamına da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu oturtmak adına da bir mücadele vereceğiz. Bundan dolayı diyoruz ki Çanakkale’de bir oy Meral’e bir oy Kemal’e eşittir Atatürk’e diyoruz” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Milletvekili Adayı Cengiz Yalçın “Genel Başkanımızın önderliğinde İYİ Parti’yi iktidara taşımak için elimizden gelen tüm mücadeleyi gösteriyoruz. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Türkiye’de gidişatı sistemi değiştirme anlamında İYİ Parti’nin iktidarında güzel hizmetler sunmak Çanakkale’nin bir evladı olarak Çanakkale’mize ve ülkemize hizmet sunma inancıyla elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Bütün adaylara başarılar diliyorum. 14 Mayıs genel seçimlerinde ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Zişan Özaydın “Her birimiz biliyoruz ki ülkenin neresinden tutarsak elimizde kalıyor. İşçimiz şikayet ediyor, emekçi esnafımız şikayet ediyor. Bir hukukçu olarak adalette liyakatteki bozulmaları yozlaşmaları zaten biliyoruz. Ben zaten bir hukukçuyum ve bir kadın olarak karşınızda bulunuyorum. Bu sistemi değiştirmek için adaletsizlikle liyakatsizlikle emeğin hiçe sayılmasıyla mücadele etmek için her birimiz elimizi taşın altına koyduk. Sizlerin destekleriyle beraber sizlerin oylarıyla beraber inşallah İYİ Parti Çanakkale’de çok daha fazla milletvekili getirecek. Sizlerin desteğiyle beraber meclise bu milletvekillerini sokacağız. Bu çarpık sistem değişecek” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum