Reklam

BİGASPOR BİR PUAN İLE BAŞLADI

Bigaspor, 15 Ekim Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda penaltı kaçırdığı maçta Y.Çanspor ile 1-1 berabere kalarak lige bir puan ile başladı.

BİGASPOR BİR PUAN İLE BAŞLADI
16 Ekim 2023 - 11:49
Ziraat Türkiye Kupasında Sökespor, Bilecikspor ve Karşıyaka’yı eleyerek üçüncü tura yükselen Bigaspor BAL ligi ilk maçında Biga İlyas Bayram Stadyumunda penaltı kaçırdığı maçta Y.Çanspor ile 1-1 berabere kalarak lige bir puan ile başladı.
Maç sabahı Zakkum Kafe’de Biga Çakır Lojistik adına Murat Çakıroğlu Bigaspor’a maç kahvaltısı verdi.
Perşembe akşamı İzmir’de Karşıyaka ile karşılaşan Bigaspor bu maça yorgun çıkmasına rağmen olağanüstü mücadele etti. Bigaspor Taraftarı Afacanlar maç boyunca takımlarını desteklediler.
Bigaspor’un daha üstün oynadığı maçta ilk yarı 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. İkinci yarıda heyecan dolu bir maç oynandı. Y.Çanspor kontrataklar ile gol ararken 59.dakikada aradığı golü Emirhan ile buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Y.Çansporlu oyuncularda yere yatan kalkmadı. Bigaspor maçın 78.dakikasında penaltı kazandı. Fakat atışı kullanan Tayfur penaltıyı kaçırdı. Maçın sonlarına doğru Bigaspor baskıyı arttırdı. 90+2 dakikada oluşan karambolde penaltıyı kaçıran Tayfur bu sefer kafa vuruşu ile beraberliği sağladı. Sekiz dakika uzayan maçta başka gol olmadı ve iki komşu ilçe takımı 1-1 berabere kalarak dostça puanları paylaştılar.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum