Reklam

BİGA FB, BİGASPOR'UN HER ZAMAN YANINDA

Biga’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Biga Fenerbahçeliler Derneği ligin ilk maçı öncesi yapılan antrenmanda Bigaspor’a tatlı ikramında bulundu.

BİGA FB, BİGASPOR'UN HER ZAMAN YANINDA
16 Ekim 2023 - 11:55
Ziraat Türkiye Kupasında olağanüstü bir sezon yaşayan Bigaspor önce deplasmanda Sökespor’u ardından Biga İlyas Bayram Stadyumunda Bilecikspor’u ve son olarakta İzmir’de Karşıyaka’yı eleyerek üçüncü tura çıktı ve Bigaspor bu üç maçta kalesinde gol görmedi. Sezona başarı başlayan Bigaspor 15 Ekim Pazar günü ligin ilk maçında Y.Çanspor’u ağırlayacak.
BAL ligindeki sezonun ilk maçına iddialı bir şekilde hazırlanan Bigaspor’a Cumartesi günü yaptığı son antrenmanda Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi tatlı ikramında bulundu. Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Arda Bozkurt yaptığı açıklamada “Bigaspor’umuz Ziraat Türkiye Kupasında tarih yazıyor. Başkan Okan Ergüven ve Yönetim Kurulu ile Teknik Heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Biga’yı ve Biga’lı Sporseverleri gururlandırdınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bugün sizlere moral için ligin ilk maçından önceki antrenmanınızda Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi olarak tatlı ikramında bulunmak istedik. Pazar günki maçta başarılar diliyoruz.” derken Bigaspor Başkanı Okan Ergüven’de “Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetimine bu güzel düsünceleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz hafta sonu oynayacağımız Y.Çanspor maçında sporseverleri ve taraftarlarımızı mutlu edecek bir sonuç alacaklar buna yürekten inanıyoruz.”dedi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum