Reklam

BİGA FUARI'NDA SATIŞ BOLLUĞU YAŞANDI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen Biga Fuarı’nın 17’ncisi birlik ve beraberlik mesajları, ziyaretçi ilgisi ve iş ilişkileri ve satış bolluğu ile dikkat çekti.

BİGA FUARI'NDA SATIŞ BOLLUĞU YAŞANDI
03 Ekim 2023 - 13:00
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve Biga Fuarı Komite Başkanı Erol Şener, fuar alanında yaptıkları ziyaretlerle fuar katılımcılarının istek ve önerileri ile eksikliklerin değerlendirilmesi konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler. Tarım alet ve ekipmanları satışıyla dikkat çeken Biga Fuarı’nın ardından Biga Fuarı Komite Başkanı Erol Şener değerlendirmelerde bulundu.

Biga Fuarı’nın 17’ncisinde ilk kez Biga Fuarı Komite Başkanı olarak görev yapan Erol Şener; “Biga Fuarı’nın 17’ncisini gerçekleştiriyoruz. İlk kez başkanlık görevini yürütüyorum. Biga TSO Başkanımız Şadan Doğan’a bana ve komitemize olan güveni için teşekkür ediyorum. Bizler bu yıl fuar katılımcılarımızı tek tek ziyaret ettik ve firmalarımızı dinledik. Sorunları, eksiklikleri, çözüm önerilerini not aldık. Çözüm için de fuar komitesi olarak değerlendirme yapabilmek adına eksikliklerimizi belirledik. İnşallah önümüzdeki yıl, bu eksikliklerin tamamlandığı bir fuar organizasyonunu paydaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Biga Fuarı’nın yapılan satışlarla dikkat çektiğini dile getiren Erol Şener; “Fuarımızın kalabalık bir ziyaretçi ilgisine sahne olması bizleri mutlu etti. Bizleri asıl mutlu eden ise fuar ziyaretçilerimizin aynı zamanda alışveriş ve iş görüşmeleri konusunda da istekli olmaları oldu. Bizim fuarımızla ilgili en çok önemsediğimiz konulardan biri bu. Umarım gelecek yıllar daha başarılı fuar organizasyonları yapacağız.

Eksiklerimizi tespit ettik. Özeleştiri yaptık. Kendi aramızda değerlendirmeler yapacağız. Tarım alet ve makinaları satışında çok başarılı bir fuar oldu. Önümüzdeki günlerde fuarımızın sonuçlarıyla ilgili verileri topladıktan sonra da gerekli açıklamaları yapacağız. Bu organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen paydaşlarımıza, Biga Belediyemize, Biga Kaymakamlığımıza, Biga Ziraat Odamıza, Biga Ticaret Borsamıza ve Biga Ticaret ve Sanayi Odamıza, başta Başkanımız Şadan Doğan olmak üzere kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum