Reklam

BİGA FB YENİ PROJEYE ODAKLANDI

Biga Fenerbahçeliler Derneği Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’nı 17 Ağustos Perşembe günü dernek lokali yönetim kurulu toplantı merkezinde yaptı.

BİGA FB YENİ PROJEYE ODAKLANDI
19 Ağustos 2023 - 10:50
Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’ndaki en önemli gündem maddesi Biga Belediyesi önünde yapımına başlanan Cumhuriyetimizin 100.yılı nedeniyle hayata geçirilecek “Atatürk Çeşmesi” oldu. Daha önce yapılan Bigalı Şehitler Çeşmesi ve Bigalı Gaziler Çeşmesinden sonra şimdi de Atatürk Çeşmesi Bigalıların hizmetine sunulacak.

Görüşülen diğer gündem maddesi ise derneğe alınan kombine kartları ile maç organizasyonları oldu. Bütün gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Kaya’nın doğum günü kutlandı. Biga’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Biga Fenerbahçeliler Derneği yeni projelerinin görüşmeleri de yapıldı. Onursal Başkan Şadan Doğan ziyaret edilerek onunda görüş ve düşünceleri doğrultusunda yeni projeler hayata geçirilecek.

Toplantıya; Başkan Arda Bozkurt, Asbaşkan Ramazan Tenekeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Atay, Zafer İşçi, Cihan Ertaş, Hasan Buruk, Nermin Kunt, Arzu Kaya, Barış Çetin, Erhan Baş, Melih Kurtul, Mehmet Yılmaztürk katıldılar. Toplantının ardından UEFA Konferans Ligi Maribor-Fenerbahçe maçını Onursal Başkan Şadan Doğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri lokalde birlikte izlediler.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum