Reklam

BİGA DEVLET HASTANESİ'NE İKİNCİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ AÇILDI

Biga Devlet Hastanesi, fiziki alt yapısını her geçen gün güçlendirmeye ve hizmet alanlarını arttırmaya devam ediyor.

BİGA DEVLET HASTANESİ'NE İKİNCİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ AÇILDI
19 Ağustos 2023 - 10:53
Sağlık hizmetlerinin kapsamını genişletmeyi sürdüren Biga Devlet Hastanesi bünyesinde mevcut olan Fizik Tedavi Ünitesi Rehabilitasyon Odasına ilave olarak, ikinci bir Rehabilitasyon Odası oluşturdu.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile çeşitli hastalıklar veya yaralanmalar nedeniyle vücudun çeşitli kısımlarının fonksiyonlarının yitirildiği veya tehdit edildiği durumlarda, hastaların yaşam kalitesini arttırmak amaçlanmaktadır. Esas olarak hastalarımızın bağımsız hareket potansiyellerinin arttırılması, ağrılarının giderilmesi, maksimum hareket kabiliyetinin kazandırılması için rehabilitasyon teknikleri uygulanmaktadır.
Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Emrah Demirci ve Hastane yönetimi tarafından FTR Ünitesi birim ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında hizmet kalitesinin arttırılması ve daha fazla hastaya ulaşabilmek için gerekli ekipmanın artırılması hakkında gerçekleşen sohbet sonrası Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi çalışanlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Emrah Demirci;
 ‘Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniğimize başvuran, fiziksel yetersizliği olan hastaları günlük yaşam aktivitelerinde maksimum bağımsızlığa kavuşturmada, fiziksel, psikolojik ve sosyal potansiyelini en üst düzeye çıkartmak için Biga Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, 2 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, 4 Fizyoterapist ve 4 Fizik Tedavi Teknikeri ile hizmet vermekte olup, ünitemiz rehabilitasyon ve elektroterapi alanlarını içermektedir. Biga Devlet Hastanesi olarak hedefimiz hastalarımıza kaliteli, sürekli gelişen ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktır, dedi.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum