Reklam

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ'NDEN KARNE HEDİYESİ

Bayramiç Belediyesi Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, kapalı spor salonunda yapıldı. Üç kategoride toplam 93 öğrencinin katıldığı turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ'NDEN KARNE HEDİYESİ
20 Haziran 2023 - 11:24
Bayramiç Belediyesi Karne Hediyesi Satranç Turnuvası’na öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Kapalı spor salonunda gerçekleşen ve 6 oturum halinde 2 gün süren turnuvaya üç kategoride toplam 93 öğrenci katıldı. 1200 rating ve üstü kategorisinde İlke Lal Bodur birinci, Saim Sarp Bodur ikinci, Murat Ata Gündüz üçüncü, Derin Erol dördüncü ve Tunay Över beşinci oldu. 1199 rating ve altı kategorisinde Beren Uysal birinci, Damla Muş ikinci, Beril Bingöl üçüncü, Hanzade Yurdaerdi dördüncü ve Taha Kerem Anıl beşinci oldu. 8 yaş altı kategorisinde Ata Rüzgar Coşkun birinci, Emir Alp Güneş ikinci, Ozan Muş üçüncü, Yunus Emre Erol dördüncü ve Aziz Meriç beşinci oldu.

Turnuvada kategorilerinde birinci olanlara bisiklet – tablet, ikinci olanlara elektrikli kaykay – akıllı saat, üçüncü olanlara lego – ses bombası, dördüncü olanlara kulaklık – top ve beşinci olanlara sırt çantası – satranç kitabı hediye edildi. Tüm kategorilerde ilk üçe giren kız öğrenciler madalyayla ödüllendirildi. Turnuvada öğrencilere ödüllerini ve madalyalarını Belediye Başkanı Mert Uygun, Gençlik Spor İlçe Müdürü Serdar Akar ve TSF Milli Takımlar Antrenörü Doğa Cihan Göksel takdim etti. Turnuvayla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Uygun, “Geleneksel hale getirdiğimiz satranç turnuvasını çok önemsiyoruz. Satranç, kapsamlı bir oyun. Strateji ve planlama konusunda farkındalık yaratıyor. Çocuklarımızın, gençlerimizi bu anlamda gelişimlerini görmek bizleri mutlu ediyor. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum