Reklam

38. KİRAZ FESTİVALİ BAŞLADI

Lapseki Belediyesi 38. Kiraz Festivalimiz çeşitli etkinliklerle başladı.

38. KİRAZ FESTİVALİ BAŞLADI
20 Haziran 2023 - 11:26
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz personeller ile birlikte hizmet binası önünden hükümet konağına kadar yürüdü.
Atatürk büstüne Belediye Başkanlığı adına çelenk sunumunun arından bir dakikalık saygı duruşu yapılarak istiklal marşı okundu.

15 Temmuz Şehitler meydanında toplanan vatandaşlar bando takımı ve gösteri gurubu eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Parkına kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Stant açılışına katılan Başkan Yılmaz, halk oyunları gösterisinin ardından Kaymakam Emre Öztürk ve protokol üyeleri ile birlikte kurdele kesimi gerçekleştirdi.
Stantları açan esnafları tek tek gezen Başkan Yılmaz vatandaşlarla hasbihal etti.

Programa Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale PTT İl Müdürü Ergün Gür, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kaçan, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Gür, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, belediye meclis üyeleri, Lapseki Yelken Kulübü Sporcuları, Lapsekispor kulübü sporcuları, kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum