Reklam

BAŞKAN SELÇUK SEMİZOĞLU BİGA FUARI AÇILIŞINA KATILDI

29 Eylül – 01 Ekim 2023 tarihleri arasında bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilecek olan Biga Gıda Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

BAŞKAN SELÇUK SEMİZOĞLU BİGA FUARI AÇILIŞINA KATILDI
30 Eylül 2023 - 11:20
Biga Fuar alanında gerçekleştirilen Fuara, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Bölgedeki oda ve borsa başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 17. Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı ile ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Gıda, tarım ve hayvancılık fuarları, birçok farklı paydaşın bir araya gelip en son ürünleri, teknolojileri ve hizmetleri sergileyebildiği, yeni iş fırsatları yaratabilen ve sektördeki gelişmeleri paylaşabilen önemli etkinliklerdir. Aynı zamanda tüketicilere, gıda ürünleri ve tarım ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sunarlar. Bugün buradayız çünkü gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinin geleceği için büyük bir öneme sahip bu fuarın büyümesini, gelişmesini ve daha sürdürülebilir hale gelmesini destekliyoruz. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Biga Ticaret Borsa Başkanı Mesut Okyay başta olmak üzere Fuarın sürdürülebilir olması konusunda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, Fuarın üreticimiz için faydalı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum