Reklam

BAŞKAN GÖKHAN, ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU'NU ZİYARET ETTİ

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Ekşi, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman,Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliği yaptılar.

BAŞKAN GÖKHAN, ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU'NU ZİYARET ETTİ
21 Ekim 2020 - 17:06
ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, ziyaret ile ilgili “Çanakkale'nin tarihi ve turistik değerinin dünya çapında bir marka haline getirilmesini hedefliyoruz, buna uygun projeler öneriyoruz ve destekliyoruz. Son dönemde İlimize yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda OSB gibi büyük yatırımlarla daha da ilgi odağı haline geldi.  Bu gelişimin farkında olmalı ve yönümüzü doğru çizmeliyiz. Bu çerçevede yerel dinamiklerin ortak akıl ile hareket etmesi, birlik ve beraberlik içerisinde çalışması çok önemli. Güçlerimizi birleştirerek Çanakkale için en iyisini hedeflemeliyiz” dedi.
Ülgür Gökhan’da Başkan Semizoğlu’na ev sahipliği için teşekkür ederek, Çanakkale'nin gelişmesi ve istihdamın artması için birlikte hareket edilmesini,diyalog ile çözülemeyecek bir konu olmadığını belirtti ve “Ticaret ve Sanayi Odamız ile belli aralıklarla bir araya gelir bu toplantıları devam ettirebiliriz. Çanakkale için geliştirilecek her projede Odamıza destek olur, üzerimize düşen neyse yaparız” dedi.
Ziyaret sırasında ayrıca Çanakkale’nin 1/100.000 planının revize edilmesi, Çimenlik Kalesi ve Efrad Okulu projesinin hayata geçirilmesi, İlimizin yatırım imkanları konularında görüş alış verişinde bulunuldu.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum