Reklam

BAKAN AKAR GÖKÇEADA'YI ZİYARET ETTİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, bir dizi programlara katılmak üzere Gökçeada’ya geldi.

BAKAN AKAR GÖKÇEADA'YI ZİYARET ETTİ
31 Aralık 2022 - 11:27
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar GÜLER, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa AVSEVER, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla GÜLAN’nın da bulunduğu Gökçeada programı kapsamında Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret etti.

 Gökçeada Kaymakamı Serhat DOĞAN tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, şeref defterini imzaladı.
Vali İlhami AKTAŞ, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim YALDIZ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN’ın da bulunduğu ziyarette Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Kaymakamlık makamında Gökçeada Kaymakamı Serhat DOĞAN ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Gökçeada Hükümet Konağı çıkışında kendisine selam veren öğrencilerle de sohbet eden Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Kaymakamlık ziyaretinin ardından 5 inci Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti.
5 inci Komando Alay Komutanı Topçu Komd. Bnb. Mahir ÇELİK ve tören mangası tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, 5 inci Komando Alay Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı.
 5 inci Komando Alay Komutanlığı ziyaretinden sonrasında Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Gökçeada Müftülüğünü ziyaret etti.

 İlçe Müftüsü Celal ATASOY tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, İlçe Müftüsü Celal ATASOY ile bir süre görüşerek sohbet etti.
İlçe Müftüsü Celal ATASOY ve müftülük personeline çalışmalarında başarılar dileyen Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Müftülük ziyaretinin öncesinde ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla bir süre görüşerek sohbet eden Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ın Gökçeada programı  Müftülük ziyaretinin ardından son buldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum