Reklam

AYVACIK DOĞALGAZA KAVUŞTU

Ayvacık’a da doğalgaz geldi ve ilk ateş yandı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, konuyla ilgili “Çalışmalar kapsamında toplam 20 km doğal gaz dağıtım hattı imalatı tamamlandı” ifadelerini kullandı.

AYVACIK DOĞALGAZA KAVUŞTU
31 Aralık 2022 - 11:21
Gerçekleşen törene AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder de katıldı.

Törenle ve konuyla ilgili ise AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise yapmış olduğu bilgilendirmede, “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun katılımıyla Ayvacık’ta doğal gaz ilk ateş yakma töreni düzenlendi. Evlere doğal gaz arzı süreci başlayacak. Yeni yıla girmeden bir ilçemize daha doğal gaz getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

03.06.2021 tarihinde Ayvacık, doğal gaz lisans alanına dahil edilmişti. 2022 Ağustos ayında ilk kazı törenini gerçekleştirmiştik. Çalışmalar kapsamında toplam 20 km doğal gaz dağıtım hattı imalatı tamamlandı.
Şehrimizin tüm ilçelerine doğal gazın gelmesi için çalışmalarımıza 2023 yılında da devam edeceğiz. Doğal gazın Ayvacık’ımıza hayırlı olmasını diliyor; emeği geçen herkese, programa katılan tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum