Reklam

AYVACIK YERİNDE İNCELENDİ

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, geçtiğimiz gün Ayvacık’ta incelemelerde bulundu.

AYVACIK YERİNDE İNCELENDİ
11 Nisan 2023 - 11:44
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, “Ayvacık Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi,21 Eylül Aile Sağlığı Merkezi, Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi, Gülpınar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Küçükkuyu Aile Sağlığı Merkezi ve Küçükkuyu Entegre Sağlık Merkezini’ni ziyaret ederek sunulan hizmetleri yerinde inceledi.
İlk olarak Ayvacık Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi eşliğinde hastane ziyaret ederek hizmet kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi için değerlendirmelerde bulundu. Toplum sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Baştürk, sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Ardından Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi, Gülpınar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Küçükkuyu Aile Sağlığı Merkezi ve Küçükkuyu Entegre Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Müdürümüz Personelin dilek ve taleplerini dinledi. Sağlık çalışanlarımızla sohbet ederek gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Müdürümüze ziyaretinde; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan ÇOBAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr. Aslı OKAN, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan YILMAZ ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı, İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Birimlerimizden Araştırmacı ve Uzman personellerimiz eşlik etti” ifadeleri yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum