Reklam

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Çanakkale’de seçim hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Bazı siyasi partiler Adaylarını belirlerken bazıları Aday Adaylarını belirledi. Ancak bazı siyasi partiler, Aday Adaylığı belirleme sürecine hala devam ediyor. AK Parti’de heyecan son sürat devam ederken, yeni başvurular alınıyor. Bugüne kadar AK Parti’nin aday adaylarının listesine ulaştık.

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI BELLİ OLUYOR
08 Aralık 2023 - 12:15
Yerel seçimler yaklaşırken, siyasetin nabzı da hızlanmaya başladı. Çanakkale ve bölgelerinde yeni ve akılcı çalışmalar yapmak için temsilci olma görevini üstlenen Çanakkaleliler, siyasi partilerden Aday Adayı başvurularını yaptılar.
Siyasi partilerin seçim çalışmaları, son günlerde hızlanmaya başladı.
AK Parti’de önce aday adaylığı başvurusunun sona erdiği sonrasında ise sürecin uzatıldığı duyurulmuştu. Parti temayül yoklamasını da gerçekleştirirken, aday adaylığı başvuruları yapılmaya ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından alınmaya devam ediyor.
Bugüne kadar geçen süreç içerisinde Çanakkale Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği ve Kepez Belediye Meclis Üyeliği için yapılan başvurular öğrenildi.
ÇANAKKALE BELEDİYE MECLİSİ İÇİN 6 BAŞVURU
Edinilen bilgiye göre Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları; Ömer Faruk Ataç, Fatma Saltık Bilgiç, Dilek Cansu Bayrakcı, Gamze Kurt, Özkan Gülen, Ali Ekber Anıl.
KEPEZ BELEDİYE MECLİSİ İÇİN 5 BAŞVURU
Kepez Belde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları; Murat Durmuş, Sebahat Korkmaz, Erkan Kürşat Ertürk, Serkan Kale, Vildan Uysal.
MERKEZ’DE İL GENEL İÇİN 5 BAŞVURU
İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları; Şener Akçay, Nejat Önder, Tülay Ömercioğlu, Mücahit Ömer Ünal, Recep Ragıp Barış.
Edinildiğine göre aday adaylığı başvuru sürecinin sürdüğü aktarıldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum