Reklam

AFETZEDELERE HAKARET GÖREVDEN ALDIRDI

CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan’ın sosyal medya hesabından depremzedeleri hedef alan paylaşımları tepki çekti. Tüm siyasi partilerden ve vatandaşlardan paylaşıma tepki gösterilirken, İl Kadın Kolları tarafından Cansu Doğan görevden alındı ve disipline sevk edildi.

AFETZEDELERE HAKARET GÖREVDEN ALDIRDI
20 Mayıs 2023 - 11:39
CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan, AK Parti’nin yüksek oy aldığı deprem bölgelerindeki vatandaşları hedef aldı. Hakarete varan söylemleri ile depremzedeleri hedef alan başkan Doğan, CHP İl Kadın Kolları tarafından görevden alındı. Görevinin sonlandığı ise acil bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu. Yapılan hakaret dolu paylaşım ile ilgili ise CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, “Kendisini bağlamaktadır. Partimizin böyle bir söylem dili, görüşü yoktur” ifadelerini kullandı.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, “Öncelikli bizim bu acil davetimizi, kabul edip geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kadın Kolları İl Yönetimi olarak gelişen bir olay üzerine, acil toplanmış bulunuyoruz.
18 Mayıs 2023 akşamı, sosyal medyada, Cumhuriyet Halk Partisi Ezine İlçe Başkanlığının CHP Kadın Kolu Başkanımız Cansu Doğan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar üzerine basın açıklaması yapıyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isterim, kadın kolları ilçe başkanımızın yaptığı talihsiz açıklama kendisini bağlamaktadır. Partimizin böyle bir söylem dili, görüşü yoktur.
Bugün yönetim kurulu toplantısında kendisini görevden aldık. Disiplin Kurulumuza sevk ettik” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen basın açıklamasına İl Başkanı Güler Koçer, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan katıldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum