Reklam

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KABUL TÖRENİ YAPILDI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Kahraman Türk Ordumuzun en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümünde kabul töreni yapıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KABUL TÖRENİ YAPILDI
31 Ağustos 2023 - 11:37
30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Törenine; Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, İl protokolü, Yangından zarar gören köylerin muhtarları, milli sporcular, Şehit Aileleri dernekleri, Gazi Dernekleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruş temsilcileriyle toplumun her kesiminden davetliler katıldı.
Çanakkale Valiliği tarafından Subay Orduevinde verilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreninde Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ konuklarla yakından ilgilendiler.
Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı bandosu tarafından konser verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum