Reklam

ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYORLAR!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda toplam 8 kişi hakkında işlem yapılırken çok sayıda uyuşturucu maddeye de el konuldu.

ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYORLAR!
23 Ocak 2021 - 11:26
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı Yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda; geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen operasyonlarda TCK 191 (Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek bulundurmak) suçundan 3 olayda 4 şüpheli hakkında işlem yapılarak, işlemlerinin ardından 4 şahıs serbest bırakıldı.
Öte yandan, TCK 188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçundan 1 olayda 2 şüpheli hakkında işlem yapılarak 2 şahıs da 21.01.2021 günü, kolluk güçleri eşliğinde Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına götürüldü. Şüphelilerin adli işlemleri ise devam ediyor.
Ayrıca yapılan çalışmalar esnasında çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 şahıs da yakalanarak çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklandı.
Yapılan yakalamalar neticesinde ise şüphelilerden 11,49 gr. Esrar, 6,18 gr. Bonzai, 0,50 gr. Metamfetamin ve 24 adet Ecstasy hap maddesi ele geçirilmiş olup tüm maddelere el konuldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum