Reklam

"ZAFER PARTİSİ GELECEK, MÜLTECİLER EVİNE GİDECEK"

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Hasan Demir, kaçaklar ve sığınmacılar konusunda bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

08 Eylül 2022 - 15:56
Yapılan basın açıklamasında; “Malumunuz Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve parti teşkilatları olarak, ülke genelinde kanayan yara haline gelen kaçaklar ve sığınmacılar konusunu kamuoyuna taşımış ve en nihayetinde gerek iktidarıyla gerekse sözde muhalefetiyle konunun özümsenmesini sağlamış bulunmaktayız. Geçmiş açıklamalarına baktığımızda bugünleri Türk Milleti adına bir kazanım olarak değerlendirmekte lakin yalnızca oy kaygısı güderek taklit eden bu yapıların samimiyet kriterlerinin Türk Milleti tarafından iyi etüt edilmesi gerektiğini beyan etmekteyiz.

Bizler: Türk Milliyetçileri, uygulanan politikaların bugünden ziyade gelecek nesillere ne yönde etki edeceğini hesaplayarak, gerek demografik yapımızın, gerek ekonomimizin, gerekse ülkemizin iç çatışmaya sürüklenme alt yapısının risklerini yerinde tahlil etmiş, konunun öneminin net çözüm üretilene kadar ( Zafer Partisi iktidarına kadar ) takibinde olacağımızı bildirmekteyiz.
Gelelim basın açıklamamızın asıl konusuna: Genel Başkanımızın Ağustos ayı içerisinde yapmış olduğu basın açıklamalarında, her ne kadar belli kurumlar tarafından manipüle edilmeye çalışılsa da, ülkemiz genelinde yaşayan kaçak ve geçici sığınmacı sayısının 13 milyonu bulduğu, bunların 1.5 milyonu Suriyeli olmak üzere yaklaşık 1.9 milyonuna kanunsuz şekilde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verildiğini beyan etmiştir. Bu rakamlar göstermektedir ki ülkemiz sessiz falan değil aleni olarak istilaya uğramaktadır.

Pervasızlıkta çığır açan sığınmacılar, ülke bütünlüğümüz İçin verdiğimiz mücadeleden rahatsız olmuş, başta Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve bizlerin tutuklanması için kamuoyu oluşturma amacıyla 12-17 Eylül tarihleri arasında iş bırakma eylemi hadsizliğini dahi göstermeye cesaret etmişlerdir. Düşünün ki vatandaşlık verilen sığınmacılar Türk Milleti’nin geleceğiyle ilgili söz sahibi edilmekte ve seçimlerde ülke kaderini tayin edecek duruma getirilmek istenmektedirler. Ne yazık ki geçmişte İstiklal Mücadelesi veren atalarımıza karşı olan iç mihrakların torunları tarafından destek görmekte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kinini her fırsatta beyan eden güruhlar tarafından savunulmaktadırlar.

100 yıl önce verdiğimiz mücadelede ‘ Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır ‘ düsturundan hareketle, yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Türk Milleti’nin istiklalini ve istikbalini başkalarına bırakmayacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde ilerlemeye devam edeceğiz. Zafer Partisi gelecek, bütün sığınmacı ve kaçaklar gidecek” ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum