Reklam

YILDIRIM'DAN 1 MAYIS MESAJI

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; "1 Mayıs emeğin, alın terinin ve dayanışmanın günüdür. Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkemizin kalkınmasında büyük katkılar sağlayan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

YILDIRIM'DAN 1 MAYIS MESAJI
01 Mayıs 2020 - 13:45

1 Mayıs'ın toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını dileyen Yıldırım,  
Her şartta emek veren kadın, erkek, genç, işçi ve emekçilerin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Her alandaki gelişmede ve ekonomik kalkınmada emeğin ve üretimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Biliniz ki verilen emekle bu millet, bu ülke kalkınacaktır.
COVİD-19 ile mücadele ettiğimiz bu günlerde 1 Mayıs'ın ülkemizde ve dünyadaki tüm insanlara, çalışanlara barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımıza, halkımıza, mutlu, sağlıklı çalışmalar diliyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü candan kutluyorum "İfadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum