Reklam

YEŞİLAY CEMİYETİ ÇANAKKALE ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ VALİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU, yeni yönetim kurulu üyeleri Tıp Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Avukat Ahmet DOKUZ, Maden Mühendisi Saniye ELMAS ve Hemşire Didar ERÇETİN, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

YEŞİLAY CEMİYETİ ÇANAKKALE ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ VALİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ
25 Ocak 2022 - 12:09
Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette; Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU, toplumun bilinçlendirilmesi ve gençlerin her türlü bağımlılıktan, kötü alışkanlıklardan korunması amacıyla tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetler hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlığının çağımızın en önemli problemlerinden biri olduğunu, gelecek nesilleri madde bağımlılığı ve zararlarıyla ilgili bilinçlendirmek için Yeşilay Cemiyetinin yapacağı çalışmalara her zaman destek olacaklarını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesi yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum