Reklam

YENİCE DOĞAL GAZA KAVUŞTU

Aksa Doğalgaz, konutları doğal gaz konforuyla buluşturmaya devam ediyor.

YENİCE DOĞAL GAZA KAVUŞTU
23 Kasım 2021 - 12:06
Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin dört bir yanındaki 3,6 milyondan fazla abonesine temiz, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştırmaya devam ediyor. Şirket son olarak, Çanakkale’nin Yenice ilçesindeki çalışmalarını tamamlayarak konutlarda doğal gaz kullanımının başlandığını açıkladı.
Sürdürülebilir hizmet anlayışıyla, Türkiye’nin dört bir yanındaki 3,6 milyondan fazla abonesini ekonomik ve çevreci doğal gaz konforuyla buluşturan Aksa Doğalgaz 27 il, 212 ilçe ve beldede yatırımlarına devam ediyor. Çanakkale’nin Yenice ilçesindeki çalışmalarını tamamlayan şirket, konutlarda doğal gaz kullanılmaya başlandığını duyurdu.

Yenice ilçesine gaz arzını sağlayan Aksa Doğalgaz ekipleri, abonelerin yaşadığı konutlarda rutin işlemlerini tamamlayarak gerekli kontrolleri sağladı. İlçedeki konutlarda sayaç ve ocakların kontrolünü gerçekleştiren ekipler, ilk doğal gaz ateşini yakarak abonelere kışın da gelmesiyle güvenli, kullanımı rahat ve kolay enerji kaynağıyla buluşmanın heyecanını yaşattı.
Faaliyetlerinin tümünde insana, doğaya ve sosyal yaşama saygı anlayışıyla çalışan, net satışlar bazında Türkiye’nin en büyük 51’inci şirketi konumunda bulunan Aksa Doğalgaz, evleri doğal gaz konforuyla buluşturmaya yönelik yatırımlarına devam edeceğini belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum