Reklam

''YENİ DÜĞÜN SALONU TEMEL KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI''

Toplam 7.500 m2 alana sahip, 600 m2 kapalı düğün salonu alanı, 500 kişilik kapasiteli, 1.530 m2 açık düğün salonu alanı, 1.000 m2 yeşil alanı bulunan ve 1.180 m2 otopark ( 60 araç) alanının olduğu Lapseki Yeni Düğün Salonu temel kazı çalışmalarıyla başladı. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

''YENİ DÜĞÜN SALONU TEMEL KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI''
09 Ağustos 2023 - 10:53
Başkan Yılmaz; ”Lapseki Her geçen gün değişiyor geçişmeye de devam ediyor elbette bunun yanında ihtiyaçlarda artıyor. Özellikle şunu söylemek istiyorum Lapsekili vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün yeni bir projeyle Lapsekililerin karşısındayız. Bu gün kazmayı vurduk inşallah en kısa zamanda da bitirmeyi hedefliyoruz. Lapseki’nin ihtiyacı olan hem kapalı, hem açık düğün salonunu Lapsekililerin hizmetine sunmak istiyoruz.

Bulunduğumuz alan toplamda 7500 metrekare alan hemen 1915 Çanakkale köprüsünün karşısında ve şunu söylemek istiyorum biz Lapseki Belediyesi olarak burayı satın aldık. Bu satın aldığımız alana kapalı ve açık olmak üzere iki bölümden oluşuyor 700 metre kapalı alan olacak içerisinde yemekhanesi olacak, yaz günlerinde düğün yapılabilmesi için 600 metrekare alan var, ön tarafı deniz. Otoparkıyla, kapalı ve açık düğün salonuyla, sahiliyle, kafesiyle birlikte tam bir çok güzel bir tesis olacak burası. Bittiği zaman Lapsekililer görecek burası uzun yıllar Lapsekili vatandaşlarımızın isteklerine cevap veren bir yer. Lapsekililer bizi izlemeye devam etsinler yakında yeni yeni projelerle onlara müjdelerimiz var. ”dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum