Reklam

YENİ BARO BAŞKANI HANDE KESKİN OLDU

Çanakkale Barosu 36. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gerçekleşen genel kurulda Av. Soner Aydın ve Av. Hande Keskin başkan adayı olarak yarıştılar.

YENİ BARO BAŞKANI HANDE KESKİN OLDU
10 Ekim 2022 - 11:42
4 sandıkta 580 oy kullanılırken, sayım işlemine saat 17.00 itibariyle başlandı.
Katılımın bie önceki genel kurula göre fazla olduğu seçimde, ilk belirlemelere göre Av. Hande Keskin 287, Av. Soner Aydın ise 283 oy aldı.
İtirazların yapılması üzerine sandıklarda tekrar sayım gerçekleşti. Bazı oy pusulalarındaki her iki başkanada oy kullanıldığının görülmesi üzerine, oy sayısındaki değişiklik tartışmalara neden oldu. 1. Nolu sandığın tekrar sayılması üzerine sonuç değişmedi. Çanakkale Barosu’nun Av. Tülay Ömercioğlu’ndan sonra ikinci kadın baro başkanı Av. Hande Keskin oldu.
Baro Yönetim Kurulu Av. Eyüp Algül, Av. Fatih Engin, Av. Erhan Kızık, Av. Şebnem Çıtak, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Ayşe Karakaya Şişek, Av. Ezgi Deniz Ünsal, Av. Ardahan Dikme, Av. Tugay Yılmaz ve Av. Ali Furkan Oğuz’dan oluştu.
Türkiye Barolar Birliği Delegeliği; Av. Bülent Şarlan, Av. Dilek Sağır ve Av. Mehmet Altın’dan oluştu. Disiplin Kurulu; Av. Ebru Değirmenci Hüsmenoğlu, Av. Şennur Tarak, Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu, Av. Emel Şahinkaya ve Av. Şerefnur Çakır Demirtaş’tan oluşurken, Denetleme Kuruluna ise Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu, Av. Derya Sunar ve Av. Cahide Pınar Kaptan seçildi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum