Reklam

YELKENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

İÇDAŞ Spor Kulübü tarafından 2023 yılı yelken kurslarının tamamlandığı duyuruldu. Minik sporcular sertifikalarını aldılar.

YELKENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI
28 Temmuz 2023 - 13:03
İÇDAŞ Spor Kulübü tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “İÇDAŞ Spor Kulübü Yelken Şubesi olarak her yıl Mayıs ayı içerisinde 07-10 yaş arası çocuklar için kayıt alarak Haziran-Temmuz aylarında Çanakkale ve Karabiga’da gerçekleştirdiğimiz Yelken kurslarımızı, bu yıl gelen yoğun talep üzerine iki dönem olarak gerçekleştirdik.

İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale Yelken Okulumuzda on üç minik yelken sporcusu adayının yer aldığı ilk dönem kursumuz 03 Temmuz tarihinde start alarak 13 Temmuz tarihinde sona erdi. 17 Temmuz tarihinde başlayan ikinci dönem kurslarımız ise on iki kursiyerle gerçekleştirildi ve 27 Temmuz tarihinde sona erdi.

Karabiga Yelken Okulu’nda 03 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen kurslarımızda ise bu sene yedi kursiyere eğitim verildi. Kurslarda verilen teorik ve deniz eğitimlerinde kursiyerler yelken sporunu öğrenmenin yanı sıra eğlenceli vakit geçirdiler. Eğitimleri aksatmadan tamamlayan kursiyerlere son kurs gününde verilen sertifikaların ardından İÇDAŞ Spor Kulübü 2023 yılı Yelken Kursları tamamlanmış oldu” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum