Reklam

YARDIMCI ELEMANI YETİŞTİRME KURSU DÜZENLENDİ

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yardımcı Elemanı Yetiştirme kursu düzenledi.

YARDIMCI ELEMANI YETİŞTİRME KURSU DÜZENLENDİ
25 Ekim 2023 - 11:03
Konuyla ilgili açıklama yapan Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu; “Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak
Çanakkale’de faaliyet gösteren Muhasebe Bürolarının ve Firmaların, muhasebe alanında çalışan talebi ve istihdam ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; Ücretsiz olarak, Yardımcı Elemanı Yetiştirme kursu düzenledik.
18.09.2023 – 24.10.2023 tarihleri arasında eğitim programını tamamladık. Muhasebe alanında aktif olarak iş arayanlara muhasebe yardımcı elemanı olarak çalışabilmeleri için gereken bilgi, beceri ve donanıma kavuşmaları sağlanarak istihdam edilebilirliklerinin artırılmasına katkı sağlamak amaçlanmıştır.  Aynı zamanda, muhasebe Yardımcı Elemanı arayışında olan Muhasebe Bürolarına ve firmalara muhasebe işlemlerini yapabilmeleri için gereken teorik ve pratik bilgilere sahip eğitim programını başarıyla tamamlamış adaylar arasında irtibat kurmaları sağlanacaktır.
Odamız  ve Meslektaşlarımız  süreci etkin bir şekilde yürüterek başarı ile tamamlamıştır. Firmalara, Resmi kurumlara daha hızlı ve doğru bilgi akışının sağlanmasına katkıda bulunacaktır.
Bu kursları Çanakkale merkezde ve ilçelerimizde de yapmak istiyoruz.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum