Reklam

VALİ TAVLI, VEDA ZİYARETİ İÇİN TERZİALAN'A GELDİ

İki yıldır Çanakkale’de görev yapan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Muğla valisi olarak atandı. Vali Tavlı’dan boşalan Çanakkale Valiliği görevine ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş atandı.

VALİ TAVLI, VEDA ZİYARETİ İÇİN TERZİALAN'A GELDİ
11 Haziran 2020 - 17:01

Tayini Muğla’ya çıkan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı tüm bölgede veda ziyaretleri yaparken ilçemiz Çan’da da veda ziyareti kapsamında Terzialan beldesine geldi. Burada Çan İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen, AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin, AK Parti Çan İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan ve Terzialanlı muhtarlar ile buluşan Vali Tavlı, bir süre Terzialan Belediye Başkanlığı’nda Kaymakam Gürdal ve Başkan Göymen ile istişarede bulundu.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilen ziyaretin ardından yapımı Terzialan Belediyesi tarafından devam eden Şehit Binbaşı Ercan Kurt Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Vali Tavlı veda yemeğine katıldı. Veda yemeğinin ardından Çan ekibiyle helalleşen ve yeniden gezmeye geleceğini belirten Vali Tavlı ilçemizden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan atama kararıyla, 33 ilin valisi değişti, 17 ilin valisi ise merkeze alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum